maanantai 5. lokakuuta 2009

Toiset aloittavat syksyllä uuden urheilulajin, toiset bloggauksen


Parasta kai alottaa aivan alusta. Olin jotenkin aina ajatellut, ettei bloggaaminen ole "mun juttu". En ollut nähnyt monia kiinnostavia blogeja tai ainakaan jaksanut uppoutua niiden tarinoihin syvemmin. Tämä kaikki kuitenkin muuttui kertarysäyksellä, puolivahingossa. Googlasin jotain, jouduin eräälle muotipainotteiselle blogille, jonka linkeistä toiselle, jonka linkeistä kolmannelle ja whhuumps! Olin koukussa. Nyt lueskelen tietyt blogit päivittäin ja tulin siihen lopputulokseen että jos niitä on niin hauska lukea, saattaisi omakohtainen kirjoittaminenkin natsata. Joten tässä tämä nyt on, elämäni ensimmäinen blogi. S'il vous plait!







Kuviin on ikuistunut lähdön hetket Lontooseen juhlistamaan syksyn alkua. Menimme Sohoon pubi-illalliselle (pelkäsin jotain pekonipapulautasta, mutta listalta löytyi onnekkaasti vuohenjuustosalatti, good times!) ja muutamalla lasilliselle. Jouduimme osaporukan painostuksesta sohon gay-alueelle, jota en ollut koskaan aikaisemmin hahmottanut vähemmistöseuduksi, mutta hei, mikäs siinä. Hievahtamattoman 50 metriä pitkän jonon lannistamana jätimme kuitenkin poikapoikien klubin väliin ja päädyimme kyseisen alueen kenties ainoaan peruspubiin.. nauttimaan chardonnayta muovimukeista.. hmm, maassa maan tavalla.

Juosten ehdimme metrosta viimeiseen junaan, henkihieverissä, mutta tyytyväisinä. Hauskaa oli ja vielä hauskempaa se että ehdimme junaan. Aamujunan odotus olisi vienyt aikaa noin kuusi tuntia joten hyvä näin. Vaikka seuraava päivä kului lähinnä latitudetilassa ja aikaansaamissaldo jäi melkoisen vähäiseksi, päällimmäiseksi tunteeksi illasta jäi: lontoossa pitäisi ulkoilla useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti