torstai 26. marraskuuta 2009

Plans and Parcels


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Photos from Marais

Blogin molemmat kaksi lukijaa saattoivat jo huomata että uutta postausta joutui odottelemaan. Tämä on tosi kiire viikko mulle, iso dedis viikon lopulla, mutta hei, tässä aina muutaman lauseen ehtii kirjoittamaan! Ollaan varattu tällä viikolla matka Suomeen jouluksi, Jee! Ja matka Pariisiin tammikuussa JEEEEE! Viimekerrasta onkin jo melkein vuosi vaikka lupasin joskus itselleni käydä Pariisissa parin kuukauden välein.

Tällä kertaa menemme Maraisin kaupungin osaan, oikealle puolelle jokea. Saa nähdä miten selviän, tähän asti olen aina ollut vasemmalla puolella, Saint German des Pres:ssä ja vielä useammin latinalaiskortteleissa. Ajateltiin vaan että jos kokeilisimme jotain uutta. Kämppä löytyi yhden loma-asuntosivuston kautta, niillä oli joitain tosi upeitakin mutta sitten päätettiin että jää enemmän käyttörahaa jos valitaan hillitympi. Ja sekin näytti tosi kivalta! Nyt vaan odotellaan ajan kulumista. Ja ekana siis Suomeen tietenkin! Onkin ihana nähdä ystäviä taas pitkästä aikaa, istuskella glögillä ja puhua kunnolla asioista. Olen huomannut että suomalaisten kanssa on paljon helpompi käydä syvällisiä keskusteluja kuin brittien, enkä nyt tarkoita tällä mitään kielimuuria. Vai onko kyse siitä että itse omassa päässään ajattelee että "kaikki hyvät ystävät ovat suomalaisia/pohjoismaalaisia", en tiedä. Mutta siltä vaan vaikuttaa.

Tällä viikolla mulle saapui postipaketti jossa oli upeat peep-toe nillkurit, käärmeennahka kenkä-bootsit ja käärmeennahka farkut! Siis ei oikeata käärmettä tietenkään, vain sen näköistä. Olen huomattaen alkanut lämmetä eläinkuoseille. Eikä maksanut yhteensä kahdet kengät ja farkut edes viittäkymppiä! Esittelen noita varmaan myöhemmin tässä blogissa. Niinkun viimeviikon kuvatkin odottavat vielä kamerassa. Nooh, ei stressiä! :)


translation: I'm very busy this week so just a quick translation. We booked trips to Finland for Christmas and to Paris for January, well one week in January. Looking forward to it a lot! This time we'll go to Marais instead of my usual Saint Germain des Pres and Latin Quartiers. We'll see how I manage on the other side of the river. I also received a parcel just today actually. It contained very cool peep-toe boots, snake skin shoe-boots and snake skin jeans. I'm obviously starting to warm up to the animal prints. And the total was less than 50 quids, for two pairs of shoes and jeans. Bargain, I'll say! I'll probably show those on this site at some point. Oh, and all the pics from last week are still in the camera too. Ooh, no stress! :)

2 kommenttia:

  1. Hei, blogin kolmas lukija kyselee, koska olette tulossa suomeen? Tässä postissa lukee 'jouluksi' mutta tarkempia ajankohtia en ole onnistunut vakoilemaan vielä muualtakaan.

    Asioiden puhumisesta: luulenpa, että kyse ei ole niinkään kansalaisuudesta vaan siitä, että vanhat ystävät vain tuntee jo valmiiksi paremmin. Uusiin tuttaviin tutustuminen vie paljon aikaa, mutta sitä ei enää helposti löydy. Tässä iässä monilla on jo niin vakiintunut ystäväpiiri ja elämä muutenkin (työ, lapset, harrastukset, koti, arki yleensä yms.) että jaksaminen ja tarvittu aika uusien tuttavuuksien solmimiseen on vähissä. Ja sitten tutustumisesta on vielä jonkun verran matkaa siihen, että pääsee ns. ystävä-tasolle.

    Mutta kyllä niitä uusia hienoja tuttavuuksia löytyy aina silloin tällöin, nykyäänkin. Toivottavasti myös sieltä suunnasta maailmaa.

    (P.S. tää blogspot syö mun kommentit! Tämänkin kirjoitin uudestaan enkä oo silti vielä ihan varma, miten saan sen näkymään =)

    -ghc-

    VastaaPoista
  2. Jee! Blogin suosio kasvaa! :D

    Tullaan aika tarkalleen kahden viikon päästä. Aika rientää. Oottekos te silloin maisemissa? Toivottavasti!

    Joo, uusien ystävien löytämisessä voisi varmaan itsekin olla ahkerampi ja juuri se että vaikka tutustuu ihmisiin niin se että niistä oikeasti tulee "ystäviä" niin vie aikaa. Mutta silti sanoisin että täällä on erilainen keskustelukulttuuri. Puheet on kyllä nokkelia ja hassunhauskoja, mutta hyvin hyvin harvoin ihmiset oikeasti perehtyvät keskusteluun tai aiheisiin. Keittiöfilosofointi on suomessa (onneksi) aika yleistä, täällä ei. Johtuuko se maamme kulttuurista, koulutuksen (korkeasta) tasosta vai vakavammasta perusmentaliteetista.. mene tiedä. Vai onko se Brittiläinen ilmiö että asioista puhutaan kevyesti ja aina kaikki käännetään sarkasmiksi, jaa-a. Mutta nää on mun havaintoja, jollain muulla voi olla muita havaintoja. :D

    VastaaPoista